Достава

Доставата изнесува 130 денари. Услугата ја обезбедува Eco Logistic Service (ELS) и истата се врши низ целата територија на Република Македонија секој работен ден и пристигнува за 3 до 5 работни дена од денот на испраќање. Штом ја испратиме нарачката добивате известување на email.

Пред да се достави пратката, доставувачот е должен да Ве исконтактира на дадениот телефонски број за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и местото.

Пратките на BEBEBOX се уредно и безбедно спакувани се со цел да се заштитат од било какви оштетувања. Доколку забележите било какви оштетувања и неправилности, веднаш контактирајте нѐ на е-маил адреса contact@bebebox.mk или во порака на социјалните мрежи Facebook и Instagram.