БЕБЕБОКС ДНЕВНИК: ПРОЛЕТ 2023

Велигден за нашето семејство е време за магија. Време на повторно раѓање, растење и славење, да размислуваме за добрите работи и да одвоиме време да ги цениме оние околу нас. И со оглед на многу работи што се случуваат во светот во моментов, поважно од кога било е да се најде магија во секојдневието.

Велигден е посебно време за собирање, денови исполнети со смеа, чоколада и магични моменти. Да можеме да застанеме и да го гледаме светот низ очите на нашите деца и да го цениме тоа што навистина има толку многу за што треба да бидеме благодарни. Навистина има магија насекаде околу нас.

Нашето Велигденско списание е тука да додаде малку сјај на ова посебно време, исполнето со многу прекрасни идеи за подароци, слатки активности и слатки игри. Вклучивме и многу прекрасни производи во новата сезона за да додадете малку сјај во наредните месеци.

Во ова наше прво издание имаме и два бесплатни примероци кои може да ги превземете директно преку сајтот. Едниот примерок е дел од наградна игра за која повеќе може да прочитате во списанието, а истиот може да го превземете на следниот линк ТУКА. Другиот примерок е готово писмо до Велигденското Зајаче кое само треба Вашето детенце да го пополни со своите податоци. Истото може да го превземете на следниот линк ТУКА.

Разлистајте го списанието подолу и подгответе се да влезете во многу голема Велигденска забава!


Се надевам дека уживавте во списанието и нашиот каталог на Велигденски производи.

Се читаме во следниот број.