КУПОН ЗА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ВО СТРУГА: STRUGA2021

Вкупно без достава: 670,00 ден

КошничкаНаплата

НОВОГОДИШНИ КНИГИ

НОВОГОДИШНИ АКСЕСОАРИ И УКРАСИ

КОЗМЕТИКА

СИЛИКОНСКИ ПРОИЗВОДИ ЗА ХРАНЕЊЕ НА БЕБЕ И ДЕТЕ

НОВИ ПРОИЗВОДИ

НАЈПРОДАВАНИ

ДИГИТАЛНИ ПРОИЗВОДИ

КНИГИ НА МАКЕДОНСКИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК

ИГРАЧКИ

АКСЕСОАРИ

Брза достава

За нарачки на целата територија на Општина Струга, доставата е бесплатна. За останатите градови доставата изнесува 130 денари.

Безбедно плаќање

Плаќањето се прави при прием на нарачката.

Прашања и одговори

Имате прашање? Контактирајте не на нашата email адреса или преку социјалните мрежи.