КУПОН ЗА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА ЦЕЛАТА ТЕРИТОРИЈА НА ОПШТИНА СТРУГА: STRUGA2021

БЕБЕБОКС НОВОГОДИШЕН КАЛЕНДАР ВО ФОРМА НА КУЌАРКА

САМОВИЛИ

КУКЛИ И ЛАМПИОНИ

НОВОГОДИШНИ КНИГИ

НОВОГОДИШНИ АКСЕСОАРИ

ПРОИЗВОДИ ЗА ХРАНЕЊЕ НА БЕБЕ И ДЕТЕ

НАЈПРОДАВАНИ

НОВИ ПРОИЗВОДИ

ЛИГАВЧИЊА СО РАКАВИ

ИГРАЧКИ

МЕБЕЛ И ИГРАЧКИ ОД ДРВО

АКСЕСОАРИ

Брза достава

За нарачки на целата територија на Општина Струга, доставата е бесплатна. За останатите градови доставата изнесува 130 денари.

Безбедно плаќање

Плаќањето се прави при прием на нарачката.

Прашања и одговори

Имате прашање? Контактирајте не на нашата email адреса или преку социјалните мрежи.