КУПОН ЗА БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ВО СТРУГА: STRUGA2021

ЗА НАС 💛

БЕБЕБОКС ДООЕЛ е основан во 2020 година.


Инспирирани од некои познати светски брендови, кои тешко се набавуваа во Македонија, одлучивме тоа искуство да го доближиме до сите во нашата земја со тоа што ќе создадеме наш сопствен бренд за модерни, практични и еколошки производи за бебиња изработени од силикон.


Нашите производи се 100% безбедни за користење, тоа значи дека не содржат штетни материии, не содржат BPA, не содржат PVC и не содржат фталати. За производство на нашите производи од силикон користиме фабрики во Азија, додека нашите останати производи се произведени во Македонија.


Се надеваме дека ќе додадеме поубави, квалитетни производи на нашата веб-страница како што расте нашиот млад бренд и ја цениме Вашата поддршка на ова наше мало бизнис патешествие.