БАБА – МАИЦА

950,00 ден

Маичките се изработуваат исклучително по нарачка.

Маички со натпис со оригинален BEBEBOX дизајн, носете ја гордо Вашата најомилена титула; достапни во две бои и четири видови на натписи: МАМА, ТАТО, БАБА и ТЕТА.

SKU: непознато Категорија:

Опис

Маичките се изработуваат исклучително по нарачка.

Маички со натпис со оригинален BEBEBOX дизајн, носете ја гордо Вашата најомилена титула; достапни во две бои и четири видови на натписи: МАМА, ТАТО, БАБА и ТЕТА.

Дополнителни информации

Боја

Розева, Сина

Големина

XS, S, M, L, XL