ВАГОНЧЕ ОД ДРВО ЗА ИГРАЧКИ

3.200,00 ден

Оваа дарежлива кутија за чување играчки на тркала е прекрасно конструирана од  дрво од бреза.

Македонско производство, произведено во с. Ложани, Струга, Македонија.

Производот се изработува по нарачка.

Совршена е за вашето малечко да се движи околу своите играчки, книги и мечиња.

Оваа кутија за играчки не само што е практична, туку исто така ќе изгледа одлично во која било просторија, спална, детска или дневна.

Карактеристики:

Изработена од цврста обвивка од бреза
Развива моторни вештини
Возраст од 18 месеци па нагоре
Вкупни димензии: 58 см должина x 39 см ширина x 39 см висина

Се препорачува надзор од родители.

Ги исполнува европските стандарди за безбедност на играчки, погодно за деца од 18 месечна возраст па нагоре.

Задолжителен надзор од родител или старател.

Да не се користи на скали и површини кои не се рамни.

Изработка по нарачка (период на чекање пет до седум дена)

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Оваа дарежлива кутија за чување играчки на тркала е прекрасно конструирана од  дрво од бреза.

Македонско производство, произведено во с. Ложани, Струга, Македонија.

Совршена е за вашето малечко да се движи околу своите играчки, книги и мечиња.

Оваа кутија за играчки не само што е практична, туку исто така ќе изгледа одлично во која било просторија, спална, детска или дневна.

Карактеристики:

Изработена од цврста обвивка од бреза
Развива моторни вештини
Возраст од 18 месеци па нагоре
Вкупни димензии: 58 см должина x 39 см ширина x 39 см висина

Се препорачува надзор од родители.

Ги исполнува европските стандарди за безбедност на играчки, погодно за деца од 18 месечна возраст па нагоре.

Задолжителен надзор од родител или старател.

Да не се користи на скали и површини кои не се рамни.

Дополнителни информации

Димензии 58 × 39 × 39 cm