Зеленчук и овошје за сечење – ДРВЕН СЕТ

950,00 ден

Дрвен сет за развојна и имагинативна игра.
Во сетот се вклучени 7 парчиња овошје и зеленчук (вкупно), даска за сечење, нож и лупалка.

Овошјата и зеленчуците се поврзани со магнети.

Целиот сет е произведен од дрво.

 

Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 3 години.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Дрвен сет за развојна и имагинативна игра.
Во сетот се вклучени 7 парчиња овошје и зеленчук (вкупно), даска за сечење, нож и лупалка.

Овошјата и зеленчуците се поврзани со магнети.

Целиот сет е произведен од дрво.

 

Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 3 години.