Играј и откривај ги… СПРОТИВНОСТИТЕ

260,00 ден

Интерактивна сликовница со разни начини како децата да учат на забавен начин. Децата ќе ги научат спротивностите. голем – мал висок – низок зад – пред ладно – топло брз – бавен надвор – внатре и друго.

Формат – 14 см х 14 см Тврд повез на корица и на внатрешни страници 10 страници

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Интерактивна сликовница со разни начини како децата да учат на забавен начин. Децата ќе ги научат спротивностите. голем – мал висок – низок зад – пред ладно – топло брз – бавен надвор – внатре и друго.

Формат – 14 см х 14 см Тврд повез на корица и на внатрешни страници 10 страници