КОЛИЧКА ЗА КУКЛИ ОД ДРВО: МЕСЕЧИНКА

3.200,00 ден

Дрвена количка за кукли во форма на месечина

Македонско производство, произведена во с. Ложани, Струга, Македонија.

Производот се изработува по нарачка.

Прекрасно конструирана од дрво од бреза, оваа играчка количка за кукли во форма на полумесечинка е модерна алтернатива на традиционалната количка за кукли.

Додадете ќебе и омилената кукла на вашето дете и вашето малечко ќе ужива во имагинативната игра со часови по ред.

Достапни бои: Бела
Димензии: 43 см должина од 25 см ширина и 46 см висина

Ги исполнува европските стандарди за безбедност на играчки, погодна за деца од 18 месечна возраст па нагоре.

Задолжителен надзор од родител или старател.

Да не се користи на скали и површини кои не се рамни.

Изработка по нарачка (период на чекање пет до седум дена)

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Дрвена количка за кукли во форма на месечина

Македонско производство, произведена во с. Ложани, Струга, Македонија.

Прекрасно конструирана од дрво од бреза, оваа играчка количка за кукли во форма на полумесечинка е модерна алтернатива на традиционалната количка за кукли.

Додадете ќебе и омилената кукла на вашето дете и вашето малечко ќе ужива во имагинативната игра со часови по ред.

Достапни бои: Бела
Димензии: 43 см должина од 25 см ширина и 46 см висина

Ги исполнува европските стандарди за безбедност на играчки, погодна за деца од 18 месечна возраст па нагоре.

Задолжителен надзор од родител или старател.

Да не се користи на скали и површини кои не се рамни.

Дополнителни информации

Димензии 43 × 25 × 46 cm