BEBEBOX МИНИ ГАРДЕРОБЕР

5.000,00 ден

Совршениот додаток за детската соба на Вашето малечко е тука: BEBEBOX мини гардероберот се состои од прегради за складирање на играчки, чевли, облека и додатоци, така што децата можат да ги чуваат сите нивни играчки заедно.

Македонско производство, произведено во Струга, Македонија.

Производот се изработува по нарачка.

Материјал: иверица

Димензии: 65х35х70 cm

Боја: Може да се изработи во било која боја по нарачка

* Огледалото не е вклучено во изработката поради безбедносни причини при достава.

Ги исполнува европските стандарди за безбедност на играчки, погодно за деца од 18 месечна возраст па нагоре.

Задолжителен надзор од родител или старател.

Да не се користи на скали и површини кои не се рамни.

Изработка по нарачка (период на чекање пет до седум дена)

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Совршениот додаток за детската соба на Вашето малечко е тука: BEBEBOX мини гардероберот се состои од прегради за складирање на играчки, чевли, облека и додатоци, така што децата можат да ги чуваат сите нивни играчки заедно.

Македонско производство, произведено во Струга, Македонија.

Производот се изработува по нарачка.

Материјал: иверица

Димензии: 65х35х70 cm

Боја: Може да се изработи во било која боја по нарачка

* Огледалото не е вклучено во изработката поради безбедносни причини при достава.

Ги исполнува европските стандарди за безбедност на играчки, погодно за деца од 18 месечна возраст па нагоре.

Задолжителен надзор од родител или старател.

Да не се користи на скали и површини кои не се рамни.

Дополнителни информации

Димензии 58 × 39 × 39 cm