Новогодишни Лампиони – Ангелчиња

80,00 ден

Безвременски новогодишен украс кој останува во наследство и се пренесува од генерација на генерација. Наменет за прераскажување на магичните новогодишни бајки и бескрајни и весели детски игри. Направете ја новогодишната атмосфера магична со нашите новогодишни украси и ламмпиони.

Пакување: сет од два лампиони

Материјал: дрво

4 на залиха

Опис

Безвременски новогодишен украс кој останува во наследство и се пренесува од генерација на генерација. Наменет за прераскажување на магичните новогодишни бајки и бескрајни и весели детски игри. Направете ја новогодишната атмосфера магична со нашите новогодишни украси и ламмпиони.

Пакување: сет од два лампиони

Материјал: дрво