СЕТ ЛИГАВЧИЊА: ЛИЛА

1.050,00 ден

Пакет производи во вредност од 1340 МКД достапни за 1050 МКД.

Сет производи составени од две силиконски лигавчиња во потемна и посветла лилава боја изработени од високо квалитетен силиконски материјал за храна, нетоксичен, без мирис, водоотпорен, отпорен на висока температура и лесен за чистење.
Погодна за деца да научат да јадат сами без никаква помош.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1

4 на залиха

Категорија:

Опис

Пакет производи во вредност од 1340 МКД достапни за 1050 МКД.

Сет производи составени од две силиконски лигавчиња во потемна и посветла лилава боја изработени од високо квалитетен силиконски материјал за храна, нетоксичен, без мирис, водоотпорен, отпорен на висока температура и лесен за чистење.
Погодна за деца да научат да јадат сами без никаква помош.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1