СИВА ТИКВА ДЕКОР

120,00 ден

My Way Kids декорација за детска соба во форма на тиква.

Може да се комбинираат и да се направи гарланд.

2 на залиха

Опис

My Way Kids декорација за детска соба во форма на тиква.

Може да се комбинираат и да се направи гарланд.