Силиконска Кула | Боровинка

1.000,00 ден

Силиконската кула Blueberry Rainbow од Австралискиот бренд O.B. Designs е совршената едукативна играчка за сите деца, дизајнирана да ја ослободи креативноста и имагинацијата кај вашето дете. Оваа разновидна, едукативна играчка ќе ја поттикне координацијата на раката и очите, креативното размислување и вештините за решавање проблеми. Тоа ќе помогне да се подобри умешноста и моторниот развој. Оваа класична играчка со силиконски положувачи е едукативна и забавна!

Сите производи на O.B. Designs се етички направени и еколошки.

БОИ:
Достапна во две бои: боровинка и цреша

ДЕТАЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ:
Погодна за возраст од 8м+
Вклучува 6 прстени за редење
Направено етички од производител кој е ревидиран од BSCI
Материјали: 100% силикон за храна, нетоксичен и без БПА
Димензии: 8 x 12 cm

ИНСТРУКЦИИ ЗА НЕГА:
Исчистете со топла вода со сапуница и исушете на воздух. Не стерилизирајте, не вриејте или не ставајте во машина за миење садови. По чистењето се суши на воздух, се чува на чисто суво место.

БЕЗБЕДНОСТ:
Производите на O.B. Designs се направени според највисоките стандарди, но доколку се користат неправилно и се случи кршење, тие може да станат опасност од задушување. Ве молиме редовно проверувајте и фрлајте го при првиот знак на абење. Не менувајте на кој било начин и секогаш користете го под надзор на возрасен. Овие не треба да се користат како играчки за заби.
Направени од силикон за храна, сите парчиња се со големина за безбедност и ги задоволуваат австралиските стандарди за играчки AS/NZS 8124 и USA ASTM.

Направено во Кина. Дизајниран во Бајрон Беј, Австралија.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Силиконската кула Blueberry Rainbow од Австралискиот бренд O.B. Designs е совршената едукативна играчка за сите деца, дизајнирана да ја ослободи креативноста и имагинацијата кај вашето дете. Оваа разновидна, едукативна играчка ќе ја поттикне координацијата на раката и очите, креативното размислување и вештините за решавање проблеми. Тоа ќе помогне да се подобри умешноста и моторниот развој. Оваа класична играчка со силиконски положувачи е едукативна и забавна!

Сите производи на O.B. Designs се етички направени и еколошки.

БОИ:
Достапна во две бои: боровинка и цреша

ДЕТАЛИ И СПЕЦИФИКАЦИИ:
Погодна за возраст од 8м+
Вклучува 6 прстени за редење
Направено етички од производител кој е ревидиран од BSCI
Материјали: 100% силикон за храна, нетоксичен и без БПА
Димензии: 8 x 12 cm

ИНСТРУКЦИИ ЗА НЕГА:
Исчистете со топла вода со сапуница и исушете на воздух. Не стерилизирајте, не вриејте или не ставајте во машина за миење садови. По чистењето се суши на воздух, се чува на чисто суво место.

БЕЗБЕДНОСТ:
Производите на O.B. Designs се направени според највисоките стандарди, но доколку се користат неправилно и се случи кршење, тие може да станат опасност од задушување. Ве молиме редовно проверувајте и фрлајте го при првиот знак на абење. Не менувајте на кој било начин и секогаш користете го под надзор на возрасен. Овие не треба да се користат како играчки за заби.
Направени од силикон за храна, сите парчиња се со големина за безбедност и ги задоволуваат австралиските стандарди за играчки AS/NZS 8124 и USA ASTM.

Направено во Кина. Дизајниран во Бајрон Беј, Австралија.