BEBEBOX СИЛИКОНСКА МАПА НА СВЕТОТ

1.600,00 ден

Силиконска мапа на светот изработена од висококвалитетен мек медицински силиконски материјал.

Оваа играчка овозможува креативна игра на Вашето дете.
Лесна за чистење, може да се мие рачно или да се избрише со влажна крпа.

100% безбедно за користење.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Силиконска мапа на светот изработена од висококвалитетен мек медицински силиконски материјал.

Оваа играчка овозможува креативна игра на Вашето дете.
Лесна за чистење, може да се мие рачно или да се избрише со влажна крпа.

100% безбедно за користење.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.

Дополнителни информации

Димензии 29 × 3 × 21 cm