СИЛИКОНСКА ЧАША ЗА УЖИНА – СЕНФ

1.100,00 ден

Силиконска чаша за ужина изработена од високо квалитетен силиконски материјал за храна, нетоксичен, без мирис, водоотпорен, отпорен на висока температура и лесен за чистење. Може да се преклопува, лесно е пренослива бидејќи има рачка и има заштитно капаче.
Погодна за деца да научат да јадат сами без никаква помош.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Димензии на чашата: 10cm висина – 6cm ширина

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1

2 на залиха

Опис

Силиконска чаша за ужина изработена од високо квалитетен силиконски материјал за храна, нетоксичен, без мирис, водоотпорен, отпорен на висока температура и лесен за чистење. Може да се преклопува, лесно е пренослива бидејќи има рачка и има заштитно капаче.
Погодна за деца да научат да јадат сами без никаква помош.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Димензии на чашата: 10cm висина – 6cm ширина

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1