СИЛИКОНСКА ЧАША – ЛУБЕНИЦА

500,00 ден

Силиконска чаша со сламка изработена од високо квалитетен силиконски материјал за храна, нетоксичен, без мирис, водоотпорен, отпорен на висока температура и лесен за чистење.
Погодна за деца да научат да јадат сами без никаква помош.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Димензии на чашата: 10cm висина – 6cm ширина

Димензии на сламката: 13cm висина

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Силиконска чаша со сламка изработена од високо квалитетен силиконски материјал за храна, нетоксичен, без мирис, водоотпорен, отпорен на висока температура и лесен за чистење.
Погодна за деца да научат да јадат сами без никаква помош.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Димензии на чашата: 10cm висина – 6cm ширина

Димензии на сламката: 13cm висина

Поседува безбедносни сертификати CE – EN 14372 – EN 71-1

Дополнителни информации

Димензии 4 × 15 cm