СОНЛИВО ЛАВЧЕ – BEBEBOX ПОСТЕР

450,00 ден

Украсете ја собата на Вашите најмили со постер со оригинален дизајн.
Сонливо лавче – постер достапен во две димензии, А4 (21.0 x 29.7cm) и А3 (29.7 x 42 cm) отпечатен на тврда полу-сјајна хартија. Постерот е оригинален BEBEBOX дизајн.
Забелешка: рамката не е вклучена. Постерите се изработуваат по нарачка.

SKU: непознато Категорија:

Опис

Украсете ја собата на Вашите најмили со постер со оригинален дизајн.
Сонливо лавче – постер достапен во две димензии, А4 (21.0 x 29.7cm) и А3 (29.7 x 42 cm) отпечатен на тврда полу-сјајна хартија. Постерот е оригинален BEBEBOX дизајн.
Забелешка: рамката не е вклучена. Постерите се изработуваат по нарачка.

Дополнителни информации

Големина

A3, A4