Размислувај како Алберт Ајнштајн

360,00 ден

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размислувај како Алберт Ајнштајн е патување низ раскажување, активности и игри со коишто ќе откриеш како да го вежбаш твојот ум за истражување, логика, научен метод, страст и мотивација, следејќи ги трагите на најголемиот научник на сите времиња.

5 на залиха

Опис

На половина пат помеѓу прирачник и разиграна лабораториска вежбанка, Размислувај како Алберт Ајнштајн е патување низ раскажување, активности и игри со коишто ќе откриеш како да го вежбаш твојот ум за истражување, логика, научен метод, страст и мотивација, следејќи ги трагите на најголемиот научник на сите времиња.

Оригинален наслов на книгата : Размислувај како Алберт Ајнштајн
ИСБН : 978-608-247-714-5
Година на издавање : 2021
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 96
Димензии : 165х235
Корица : мека