Дрвена сложувалка со животни

400,00 ден

Дрвен сет за развојна и имагинативна игра.

Во сетот се вклучени 12 парчиња во форма на животни, фарма и дрво, како и подлога за поставување на истите.

Целиот сет е произведен од дрво, освен подлогата која е од хартија.

 

Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 3 години.

1 на залиха

Опис

Дрвен сет за развојна и имагинативна игра.

Во сетот се вклучени 12 парчиња во форма на животни, фарма и дрво, како и подлога за поставување на истите.

Целиот сет е произведен од дрво, освен подлогата која е од хартија.

 

Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 3 години.