Are We There Yet?

200,00 ден

Придружете се на малото мече и таткото мечка на прошетка по дивата страна, додека тие тргнуваат на нивното неверојатно патување до морето. Долг е патот за малото мече, но со неговиот татко таму да го води и толку многу возбудливи работи што треба да се видат и истражат на нивните патувања, тоа сигурно ќе биде патување за цел живот.

Производител Игло

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Придружете се на малото мече и таткото мечка на прошетка по дивата страна, додека тие тргнуваат на нивното неверојатно патување до морето. Долг е патот за малото мече, но со неговиот татко таму да го води и толку многу возбудливи работи што треба да се видат и истражат на нивните патувања, тоа сигурно ќе биде патување за цел живот.

Производител Игло