Радосница

890,00 ден

Радосница преполна со изненадувања. За секогаш да ја паметите првата година на вашето бебе. Обележете места, датуми, имиња, залепете фотографии и многу други различни активности. Меѓу додатоците на книгата ќе најдете и разни прозорчиња, пликови, метро за мерење на висината и многу други изнадувања.

Категорија: Прирачници
Едиција: Радосници
Димензии: 220/240 mm-60 страници; тврд повез, страници во боја

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Радосница преполна со изненадувања. За секогаш да ја паметите првата година на вашето бебе. Обележете места, датуми, имиња, залепете фотографии и многу други различни активности. Меѓу додатоците на книгата ќе најдете и разни прозорчиња, пликови, метро за мерење на висината и многу други изнадувања.

Категорија: Прирачници
Едиција: Радосници
Димензии: 220/240 mm-60 страници; тврд повез, страници во боја