Книга за бањање: ЖИВОТНИ

240,00 ден

ИГРАЧКА ЗА БАЊАЊЕ КНИГА
Оваа мека книга сигурно ќе биде омилена играчка на Вашето дете додека се бања, додека заспива, во секое време! Нуди голема забава за детето претставувајќи му ги различните животни, содржи бои со висок контраст за визуелна стимулација и можност за раскажување на приказни во секое време. Безбедна за употреба додека се бања детето.

2 на залиха

Опис

ИГРАЧКА ЗА БАЊАЊЕ КНИГА
Оваа мека книга сигурно ќе биде омилена играчка на Вашето дете додека се бања, додека заспива, во секое време! Нуди голема забава за детето претставувајќи му ги различните животни, содржи бои со висок контраст за визуелна стимулација и можност за раскажување на приказни во секое време. Безбедна за употреба додека се бања детето.