Книга за бањање: МОРСКИ ЖИВОТНИ

210,00 ден

ИГРАЧКА ЗА БАЊАЊЕ КНИГА
Оваа мека книга сигурно ќе биде омилена играчка на Вашето дете додека се бања, додека заспива, во секое време! Нуди голема забава за детето претставувајќи му ги различните животни од морето, содржи бои со висок контраст за визуелна стимулација и можност за раскажување на приказни во секое време. Безбедна за употреба додека се бања детето.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

ИГРАЧКА ЗА БАЊАЊЕ КНИГА
Оваа мека книга сигурно ќе биде омилена играчка на Вашето дете додека се бања, додека заспива, во секое време! Нуди голема забава за детето претставувајќи му ги различните животни од морето, содржи бои со висок контраст за визуелна стимулација и можност за раскажување на приказни во секое време. Безбедна за употреба додека се бања детето.