Batman: ЗАПОЗНАЈ ГИ СУПЕРХЕРОИТЕ

150,00 ден

Супер хероите кои го придружуваат Бетмен се и Супермен и Жената–чудо. Музејот во Готам Сити организира забава на која е поканет Брус Вејн односно Бетмен. Во музејот од изложените експонати големиот змеј – оживува. Прочитајте што се случи понатаму.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Супер хероите кои го придружуваат Бетмен се и Супермен и Жената–чудо. Музејот во Готам Сити организира забава на која е поканет Брус Вејн односно Бетмен. Во музејот од изложените експонати големиот змеј – оживува. Прочитајте што се случи понатаму.