Убавицата и Ѕверот

300,00 ден

Бел е многу мила и убава девојка. Таа многу сака да чита историски романи во кои главниот женски лик се вљубува во маѓепсан принц. Животот на Бел се промени дента кога исчезна татко и. Таа тргна да го бара и стигна до еден мистериозен замок. Во замокот живееше страшен ѕвер кој криеше застрашувачка тајна. Дали Убавицата ќе успее да ја открие?

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Бел е многу мила и убава девојка. Таа многу сака да чита историски романи во кои главниот женски лик се вљубува во маѓепсан принц. Животот на Бел се промени дента кога исчезна татко и. Таа тргна да го бара и стигна до еден мистериозен замок. Во замокот живееше страшен ѕвер кој криеше застрашувачка тајна. Дали Убавицата ќе успее да ја открие?
Автор: Дизни
Издавач: Просветно дело | Јазик: Македонски | Година: 2012
Оригинален наслов: Beauty and the Beast | Корица: Мека