BEBEBOX СИЛИКОНСКА КУТИЈА ЗА ЦУЦЛА – ЦРЕША

500,00 ден

Кутија за складирање на цуцла изработена од висококвалитетен мек силиконски материјал за храна.
Може да ја врзете за количката и да ја заштитете цуцлата од нечистотии кога шетате надвор со Вашето дете.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.

10 на залиха

SKU: кутија-цреша Категорија: Ознаки: , , ,

Опис

Кутија за складирање на цуцла изработена од висококвалитетен мек силиконски материјал за храна.
Може да ја врзете за количката и да ја заштитете цуцлата од нечистотии кога шетате надвор со Вашето дете.

100% безбедно за користење, одобрено од Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) на Р. С. Македонија.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.

Дополнителни информации

Димензии 4 × 15 cm