НАМАЛЕНИЕ

BEBEBOX СИЛИКОНСКА ПРСКАЛКА – БУВЧЕ

500,00 ден

Силиконска прскалка во форма на бувче за играње на плажа или во бања изработена од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал.

100% безбедно за користење.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.

1 на залиха

Опис

Силиконска прскалка во форма на бувче за играње на плажа или во бања изработена од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал.

100% безбедно за користење.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.

Дополнителни информации

Димензии 5,5 × 8 cm