НАМАЛЕНИЕ

BEBEBOX СИЛИКОНСКИ ИГРАЧКИ ЗА ВО БАЊА – САФАРИ КАРАМЕЛ

580,00 ден

Силиконски сет за играње на плажа изработен од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал.

Сетот содржи кофичка, лопатче и сито во форма на мече.

100% безбедно за користење.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Силиконски фигури во форма на животни од џунглата за играње во бањата или на плажа изработени од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал.

Сетот содржи две фигури во форма на крокодил и лавче.

100% безбедно за користење.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.