BEBEBOX СИЛИКОНСКИ СЕТ ЗА ПЛАЖА – КРЕМ

1.950,00 ден

Силиконски сет за играње на плажа изработен од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал.

Сетот содржи кофичка, лопатче и сито во форма на мече.

100% безбедно за користење.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.

1 на залиха

Опис

Силиконски сет за играње на плажа изработен од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал.

Сетот содржи кофичка, лопатче и сито во форма на мече.

100% безбедно за користење.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.