BEBEBOX HUSH BABY СОВРЕМЕНА ВРТЕЛЕШКА

800,00 ден

Изработка по нарачка – период на изработка 3-5 денови.

Hush Baby е природна и неутрална бебешка вртелешка со меки земјени тонови кои прекрасно се вклопуваат во секоја соба.

Дизајнирани да го смират Вашето малечко, нежните тонови и различните форми ќе го воодушеват и бебето и вас!

Секоја форма е 100% рачно изработена од 100% волнен филц, еколошки и природен.

Сите форми се направени од 100% природен волнен филц и полиуретанска пена.
Вклучува должина на врвка од над 30 cm за закачување, по желба може да биде и подолга.

Вртелешката е со дијаметар од 20cm и е во висина од 45-50cm.

Чувајте го бебето безбедно! Нашите убави вртелешки не наменети за активна игра.
Следете ги безбедносните упатства вклучени со вртелешката.
100% Рачно изработено – Еко-пријателски – Етички направен

Изработка по нарачка (период на чекање пет до седум дена)

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Изработка по нарачка – период на изработка 3-5 денови.

Hush Baby е природна и неутрална бебешка вртелешка со меки земјени тонови кои прекрасно се вклопуваат во секоја соба.

Дизајнирани да го смират Вашето малечко, нежните тонови и различните форми ќе го воодушеват и бебето и вас!

Секоја форма е 100% рачно изработена од 100% волнен филц, еколошки и природен.

Сите форми се направени од 100% природен волнен филц и полиуретанска пена.
Вклучува должина на врвка од над 30 cm за закачување, по желба може да биде и подолга.

Вртелешката е со дијаметар од 20cm и е во висина од 45-50cm.

Чувајте го бебето безбедно! Нашите убави вртелешки не наменети за активна игра.
Следете ги безбедносните упатства вклучени со вртелешката.
100% Рачно изработено – Еко-пријателски – Етички направен