BEBEBOX СИЛИКОНСКИ ИГРАЧКИ ЗА НА ПЛАЖА – САФАРИ СИВО

500,00 ден

Силиконски фигури во форма на животни од џунглата за играње на плажа изработени од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал.

Сетот содржи две фигури во форма на нилски коњ и слонче.

100% безбедно за користење.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.

1 на залиха

Опис

Силиконски фигури во форма на животни од џунглата за играње во бањата или на плажа изработени од висококвалитетен мек силиконски медицински материјал.

Сетот содржи две фигури во форма на нилски коњ и слонче.

100% безбедно за користење.

  • БЕЗ ЛАТЕКС
  • БЕЗ ФТАЛАТИ
  • БЕЗ BPA
  • БЕЗ PVC

Неопходен е надзор од родител или старател.