BEBEBOX x KTN.MINI – СЕТ ОЧИЛА И ТРАКА РОЗИ/ГРАФИТ

800,00 ден

Сет од BEBEBOX очила за сонце со UV заштита во комбинација со KTN.MINI трака за коса.

Ограничена колекција, количините се ограничени.

Период на изработка на траките е 2-3 дена – достава 4-5 дена после нарачка.

Достапни големини: од 6 месеци нагоре.

1 на залиха

Опис

Сет од BEBEBOX очила за сонце со UV заштита во комбинација со KTN.MINI трака за коса.

Ограничена колекција, количините се ограничени.

Период на изработка на траките е 2-3 дена – достава 4-5 дена после нарачка.

Достапни големини: од 6 месеци нагоре.