BEBEBOX x KTN.MINI – СЕТ ОЧИЛА И ЗИМСКО ТУРБАНЧЕ ЦИМЕТ

1.000,00 ден

Сет од BEBEBOX очила за сонце со UV заштита во комбинација со KTN.MINI и зимско беби турбанче за коса.

Ограничена колекција, количините се ограничени.

Период на изработка на турбанчињата е 2-3 дена – достава 4-5 дена после нарачка.

Достапни големини: од 6 месеци нагоре.

3 на залиха

Опис

Сет од BEBEBOX очила за сонце со UV заштита во комбинација со KTN.MINI и зимско беби турбанче за коса.

Ограничена колекција, количините се ограничени.

Период на изработка на турбанчињата е 2-3 дена – достава 4-5 дена после нарачка.

Достапни големини: од 6 месеци нагоре.