Bee My Friend

250,00 ден

Попи се плаши од бумбари, и тоа се додека не го запознае Бернард! Тој ја подучува колку се важни пчелите додека тие создаваат прекрасно пријателство кое го загрева срцето на патот.

Производител Игло

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Попи се плаши од бумбари, и тоа се додека не го запознае Бернард! Тој ја подучува колку се важни пчелите додека тие создаваат прекрасно пријателство кое го загрева срцето на патот.

Производител Игло