Мојата голема книга со најубавите бајки

270,00 ден

Оваа џиновска книга претставува прекрасна збирка од класични приказни за децата што ги имаат совладано основите на читањето. Секоја бајка содржи по неколку зборови кои ќе го збогатат речникот на Вашето дете, а во Збирката се наоѓаат следниве наслови: Пепелашка, Грдото патче, Јовче и волшебниот грав, Малечката сирена, Снежана и седумте џуџиња, Заспаната убавица и Црвенкапа.

Категорија: Збирки приказни
Едиција:
Димензии: 340/470 mm-16 страници, брош повез

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Оваа џиновска книга претставува прекрасна збирка од класични приказни за децата што ги имаат совладано основите на читањето. Секоја бајка содржи по неколку зборови кои ќе го збогатат речникот на Вашето дете, а во Збирката се наоѓаат следниве наслови: Пепелашка, Грдото патче, Јовче и волшебниот грав, Малечката сирена, Снежана и седумте џуџиња, Заспаната убавица и Црвенкапа.

Категорија: Збирки приказни
Едиција:
Димензии: 340/470 mm-16 страници, брош повез