Bookscape Board Books: Christmas Cheer | Божиќна Радост

700,00 ден

Истражете ја празничната зимска земја на чудата со овој волшебен додаток на серијата Bookscape Board Books сега достапна во БЕБЕБОКС!

Божиќната веселба свечено ги прикажува шарените, динамични сцени од Божиќ – од песна до печење, правење снешко до украсување на дрвото и многу повеќе.

Секоја страница со уникатна форма се преклопува со следната за да создаде целосен пејзаж кога е затворена – и извонреден свет за истражување со секое вртење на страницата кога е отворена.

Во едноставна големина која ја собира на секоја полица, може да служи и како играчка.
Исполнета со едноставен текст заснован на концепт и светли, радосни илустрации.

Со секое вртење на страниците, зачекорете подлабоко во магијата и духот на божиќната сезона.

Овој единствен формат-комплетен со уметност на прославената илустраторка Ингела Арениус, е прослава на зимската земја на чудата.

Одличен божиќен подарок за новите родители, баби и дедовци и старатели, или како подарок за роденден.
Децата ги обожаваат овие магички книги бидејќи е лесна за држење во малите рачиња.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Истражете ја празничната зимска земја на чудата со овој волшебен додаток на серијата Bookscape Board Books сега достапна во БЕБЕБОКС!

Божиќната веселба свечено ги прикажува шарените, динамични сцени од Божиќ – од песна до печење, правење снешко до украсување на дрвото и многу повеќе.

Секоја страница со уникатна форма се преклопува со следната за да создаде целосен пејзаж кога е затворена – и извонреден свет за истражување со секое вртење на страницата кога е отворена.

Во едноставна големина која ја собира на секоја полица, може да служи и како играчка.
Исполнета со едноставен текст заснован на концепт и светли, радосни илустрации.

Со секое вртење на страниците, зачекорете подлабоко во магијата и духот на божиќната сезона.

Овој единствен формат-комплетен со уметност на прославената илустраторка Ингела Арениус, е прослава на зимската земја на чудата.

Одличен божиќен подарок за новите родители, баби и дедовци и старатели, или како подарок за роденден.
Децата ги обожаваат овие магички книги бидејќи е лесна за држење во малите рачиња.

 

Формат: книга со тврда и дебела корица | 10 страници
Димензии: 117 x 185 x 25mm | 140гр
Датум на објавување 16 октомври 2020 година
Издавач: CHRONICLE BOOKS
Објавува: City/Земја: Сан Франциско, Соединетите Американски Држави
Јазик: Англиски
ISBN10 1452174911
ISBN13 9781452174914