Бумбарот Боби

220,00 ден

Повеќето деца се срамежливи. Понекогаш, на дечињата помеѓу четири- и шестгодишна возраст потешко им оди да склучат пријателства. Во повеќето случаи, проблем им е училиштето како нова средина, а понекогаш на децата едноставно не им се оди на училиште. Но, сето тоа го забораваат набрзо откако ќе се сретнат со своите врсници и кога играта ќе им стане „збирно место“. А тоа што ги олеснува нештата е љубезноста и обостраната желба за другарување.

5 на залиха

Опис

Повеќето деца се срамежливи. Понекогаш, на дечињата помеѓу четири- и шестгодишна возраст потешко им оди да склучат пријателства. Во повеќето случаи, проблем им е училиштето како нова средина, а понекогаш на децата едноставно не им се оди на училиште. Но, сето тоа го забораваат набрзо откако ќе се сретнат со своите врсници и кога играта ќе им стане „збирно место“. А тоа што ги олеснува нештата е љубезноста и обостраната желба за другарување.

Оригинален наслов на книгата : Бумбарот Боби
ИСБН : 978-608-267-537-4
Година на издавање : 2022
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 21
Димензии : 210х210
Корица : мека