Зајачето Бери

400,00 ден

Зајчето Бери е направено од квалитетен мек лен, дотерано во целокупни сини пантолони со цвеќенца и елегантна розева машничка. Совршено за игра во градината додека ги бараме велигденските јајца скриени во дворот. Заедно со неговата другарка Роза прават совршен пар за овие Велигденски празници.

Висина: 28 цм
Препорачана возраст: +3 Години
Перење: 30°C
Материјал: лен
Полнење: Рециклиран полиестер/Пе пелети

4 на залиха

Опис

Зајчето Бери е направено од квалитетен мек лен, дотерано во целокупни сини пантолони со цвеќенца и елегантна розева машничка. Совршено за игра во градината додека ги бараме велигденските јајца скриени во дворот. Заедно со неговата другарка Роза прават совршен пар за овие Велигденски празници.

Висина: 28 цм
Препорачана возраст: +3 Години
Перење: 30°C
Материјал: лен
Полнење: Рециклиран полиестер/Пе пелети