Развојна дрвена табла (Busy Board)

900,00 ден

Оваа феноменална играчка му помага на Вашето детенце да ја развие имагинацијата и ја развива интелигенцијата преку ловењето рипчиња со магнет, склопувањето на сложувалките во форма на возила, поставување форми и отворање на заклучените вратички. Помага во фокус и координација око-рака.

Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 2 години.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Оваа феноменална играчка му помага на Вашето детенце да ја развие имагинацијата и ја развива интелигенцијата преку ловењето рипчиња со магнет, склопувањето на сложувалките во форма на возила, поставување форми и отворање на заклучените вратички. Помага во фокус и координација око-рака.

Продуктот е изработен од дрво со нетоксични бои. Нашиот приоритет е безбедноста на децата и квалитетот на играчките, затоа производите на БЕБЕБОКС ги исполнуваат безбедносните стандарди на  EN71 и ASTM. Се препорачува за деца над 2 години.