Пренослива подлога за пресоблекување | MOON

730,00 ден

Преносливата подлога за пресоблекување е лесна и компактна, ја собира во секоја чанта и не зафаќа многу простор. На страна има копче кое Ви овозможува да ја закопчате и лесно може да ја носите каде и да одите. Внатрешниот дел е мек и е изработен од рециклиран велур, а надворешниот дел е изработен од рециклиран полиестер и целосно водоотпорен.  Пресоблекувањето на вашето бебе е лесно и практично на било која површина. Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 30 степени Целзиусови.

Димензии (кога е отворена): 60cmх36cm

2 на залиха (достапни за пред-нарачка)

Доаѓа наскоро...

Опис

Преносливата подлога за пресоблекување е лесна и компактна, ја собира во секоја чанта и не зафаќа многу простор. На страна има копче кое Ви овозможува да ја закопчате и лесно може да ја носите каде и да одите. Внатрешниот дел е мек и е изработен од рециклиран велур, а надворешниот дел е изработен од рециклиран полиестер и целосно водоотпорен.  Пресоблекувањето на вашето бебе е лесно и практично на било која површина. Може да се пере во машина за перење алишта на температура до 30 степени Целзиусови.

Димензии (кога е отворена): 60cmх36cm