Чарли и фабриката за чоколада

350,00 ден

„Јас, Вили Вонка, донесов одлука на пет деца − внимавајте добро, само на пет и на ниедно повеќе − да им дозволам годинава да ја посетат мојата фабрика. На овие пет среќници водич низ фабриката ќе им бидам лично јас и ќе им биде дозволено да ги видат сите тајни и одблиску да ја запознаат магијата на мојата фабрика.“

5 на залиха

Опис

„Јас, Вили Вонка, донесов одлука на пет деца − внимавајте добро, само на пет и на ниедно повеќе − да им дозволам годинава да ја посетат мојата фабрика. На овие пет среќници водич низ фабриката ќе им бидам лично јас и ќе им биде дозволено да ги видат сите тајни и одблиску да ја запознаат магијата на мојата фабрика.“

Оригинален наслов на книгата : Charlie and the Chocolate Factory
ИСБН : 978-608-259-630-3
Година на издавање : 2019
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 192
Димензии : 125х195
Корица : мека