Класична силиконска чинија – Жалфија | MUSHIE

1.100,00 ден

Класичната чиија со за лепливо дно е инспирирана од силиконска чинија со прегради. Овој нов додаток во колекцијата на силиконски садови ги нуди сите одлични карактеристики на оригиналната чинија, без преградите.

Класичната чинија со лепливо дно останува таму каде што треба, и го минимизира излевањето кога малите почнуваат да јадат цврста храна.
Детали за силиконска плоча Mushie:

Материјал: силикон за храна
Вшмукувањето го минимизира излевањето
Максимална температура: 392° (200°C)
Димензии: 18,5 x 18,5 x 2,3 cm (Д x Ш x В)
Стандард за безбедност: EN14372
Инструкции за нега на силиконската плоча Musie:

Измијте пред употреба
Може да се мие во машина за садови
Безбедно во микробранова печка
Користете го на мазна, сува и чиста површина за да обезбедите вшмукување

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Класичната чиија со за лепливо дно е инспирирана од силиконска чинија со прегради. Овој нов додаток во колекцијата на силиконски садови ги нуди сите одлични карактеристики на оригиналната чинија, без преградите.

Класичната чинија со лепливо дно останува таму каде што треба, и го минимизира излевањето кога малите почнуваат да јадат цврста храна.
Детали за силиконска плоча Mushie:

Материјал: силикон за храна
Вшмукувањето го минимизира излевањето
Максимална температура: 392° (200°C)
Димензии: 18,5 x 18,5 x 2,3 cm (Д x Ш x В)
Стандард за безбедност: EN14372
Инструкции за нега на силиконската плоча Musie:

Измијте пред употреба
Може да се мие во машина за садови
Безбедно во микробранова печка
Користете го на мазна, сува и чиста површина за да обезбедите вшмукување

Дополнителни информации

Димензии 18 × 22 × 3 cm