Новогодишен Аксесоар – Сет Шноли Дедо Мраз

150,00 ден

Оваа празнична сезона ги имаме најслатките аксесоари за најслатките девојчиња: сет шноли во форма на Дедо Мраз. Сетот содржи две шноли.

Материјал: метал и текстил

2 на залиха

Опис

Оваа празнична сезона ги имаме најслатките аксесоари за најслатките девојчиња: сет шноли во форма на Дедо Мраз. Сетот содржи две шноли.

Материјал: метал и текстил