Колаче Џебно Другарче™ | ФАБУЛА™

200,00 ден

Другарчиња, другарчиња, имаме нови другарчиња во нашиот свет на ФАБУЛА™! Ајде да ги запознаеме.

Ова е Колаче, најдоброто другарче на Велигденското Зајаче.

Колаче доаѓа спакувано во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.

Нема на залиха

Извести ме штом производот е повторно достапен

Опис

Другарчиња, другарчиња, имаме нови другарчиња во нашиот свет на ФАБУЛА™! Ајде да ги запознаеме.

Ова е Колаче, најдоброто другарче на Велигденското Зајаче.

Колаче доаѓа спакувано во сопствена автентична кутија и е дел од ФАБУЛА.