Креативен сет: картички јајца со фломастери

150,00 ден

Разбудете ја креативноста кај вашето детенце со овој прекрасен Велигденски сет за боење. Сетот содржи 6 картички во форма на јајце од мек материјал со илустрација и шест фломастери во различни бои.

2 на залиха

Опис

Разбудете ја креативноста кај вашето детенце со овој прекрасен Велигденски сет за боење. Сетот содржи 6 картички во форма на јајце од мек материјал со илустрација и шест фломастери во различни бои.