ТОПЕРИ ЗА КОЛАЧИ (4/1)

100,00 ден

Овие декоративни Велигденски декорации за колачиња се идеални за најслатките подароци за вашите најмили најмали.

Доаѓаат во сет од 4, сите 4 топери се со различно зајаче.

18 на залиха

Опис

Овие декоративни Велигденски декорации за колачиња се идеални за најслатките подароци за вашите најмили најмали.

Доаѓаат во сет од 4, сите 4 топери се со различно зајаче.