Денот кога ти ни дојде

450,00 ден

Те очекувавме со нетрпение долго време.

Не знаевме кога ќе дојдеш.

Но, еден ден, конечно пристигна.

5 на залиха

Опис

Те очекувавме со нетрпение долго време.

Не знаевме кога ќе дојдеш.

Но, еден ден, конечно пристигна

Оригинален наслов на книгата : El día en que llegaste
ИСБН : 978-608-259-638-9
Година на издавање : 2021
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 36
Димензии : 215х285
Корицатврда