Дете мое

500,00 ден

Најпосле заспиваш.

Спиеш со раката околу мечето.

Спиеш на зелената перница.

И твоите образи се црвени.

И твоето тело е тенко и нежно.

Ти си најубавото нешто на светот.

4 на залиха

Опис

Најпосле заспиваш.

Спиеш со раката околу мечето.

Спиеш на зелената перница.

И твоите образи се црвени.

И твоето тело е тенко и нежно.

Ти си најубавото нешто на светот.

Оригинален наслов на книгата : Barnet mitt
ИСБН : 978-608-259-629-7
Година на издавање : 2019
Издавачка куќаЛиби
Број на страни: 56
Димензии : 165х233
Корица : тврда